2000 Waitech Professional

60 %

Popis produktu

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Recenze

  • , zakoupeno v Deratizaceshop.cz

    Doporučuje produkt

    50 %

    Bohuzel produkt nesnaseji kocky. Ultrazvukove impulzy jim silne vadi. Musela jsem ho odstranit z provozu.

  • , zakoupeno v Chovatelské potřeby Brno

    Doporučuje produkt

    100 %

    Koupila jsem na doporučení známých, dlouho se mi nedařilo jej sehnat, jediný tento e-shop jej okamžitě dodal.
    V činnosti je zatím krátce /asi týden/, přesto se zdá, že od myšek v domě je pokoj.

  • , zakoupeno v Chovatelské potřeby Brno

    50 %
    • Zatím nemám vše ověřeno, ale na mouchy nepůsobí

    Podle popisu se zdál být nejlepší.

Parametry produktu

Produkt nemá žádné parametry.

Popis produktu

Specifikace

WAITECH PROFESIONAL

WP  2000 -  SVĚTOVÁ NOVINKA

Ultrazvukové - Elektromagnetické - Ionizační působení Ochrání plochu 100m2

Profesionální prostředek WP 2000 využívá moderní technologii a představuje vysoce výkonný elektronický odpuzovač škůdců je vybavený funkcí čištění vzduchu s působností do 28 metrů čtverečních. Působí proti plazům, komárům, potkanům, švábům, mouchám, molům, plošticím, blechám, broukům, klíšťatům, pavoukům, rybenkám domácím a mnoha dalším. Nemá škodlivé účinky na lidi a jejich domácí mazlíčky a své uplatnění nachází zvláště v domácnostech, hotelech, mateřských školách a jeslích, kancelářích, restauracích, továrnách, skladech apod.

Zabudované noční světlo - 3 volby nastavení

Vysokotlaké ultrazvukové vlnění

Transformátor vysokotlaké energie vydává impulzy silného ultrazvukového vlnění, které škůdce poleká a odpudí. Jedná se o ekologicky přijatelný a vůči lidem i jejich domácím mazlíčkům bezpečný a neškodný způsob odpuzování škůdců. Uvedené frekvence jsou pro člověka neslyšitelné, avšak pro hlodavce a hmyz je nemožné tento poplašný zvuk ignorovat a jejich přebývání v prostoru, kde je toto zařízení umístěno, se tak stává vysoce nepohodlným.

Elektrovibrační vlnění druhé generace®

Zcela nová technika na bázi elektrovibračního vlnění využívá elektromagnetické vlny, které proudí elektroinstalací objektu, určených k vypuzení škůdců zabydlených za stěnami a uvnitř různých trhlin. Díky této unikátní elektromagnetické technologii se signály o běžném kmitočtu, které putují vašimi vodiči, mění na pulzující vibrace. Přeměňující se frekvence pak působí dráždivě na nervový systém hlodavců, zatímco přitěžující vibrace působí rušivě na receptory hmyzu. Elektromagnetické signály se přerušovaně v intervalu několika sekund zapínají a vypínají, škůdci si vůči těmto signálům nedokáží vytvářet snášenlivost a nezbývá jim než z daného místa prchnout. Toto zařízení na hubení škůdců dokáže proměnit celý váš domov v obrovský odpuzovač hmyzu a jiných škůdců.

Ultra-iontové zařízení na hubení škůdcůTM

Odpuzovač škůdců Ultimate® AT vytváří svěží vzduch vyzařováním proudu záporných iontů, které nepřetržitě pročišťují vzduch a nutí škůdce k vyhledávání úkrytu v jiných lokalitách. Záporné ionty se vyznačují rovněž tím, že z okolí odstraňují znečišťující látky v podobě různých zápachů, bakterií a prachových roztočů. Vyloučením pachů z ovzduší je pak méně pravděpodobné, že se váš domov a kancelářské prostory stanou terčem škůdců. 

Senzorové modré noční světlo typu LED

Toto úsporné noční světlo automaticky osvětluje tmavá zákoutí, chodby a místnosti modrým difúzním světlem. Noční světlo může být nastaveno na zapnuto/vypnuto, resp. na automatické rozsvícení při potemnění a naopak ztlumení při rozsvětlení. 3x Luminisčenční dioda Zapojení přímo do zásuvky                                                Maximální výkon 110 db Spotřeba energie: 7 W Měsíční náklady: 8,56 Kč Rozměry: 120x70x45 mm                     

Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.

Hodnocení produktu

3zákazníci doporučují produkt
2zákazníci nedoporučují produkt
60 %
průměr z 8 hodnocení
5
3 ×
4
1 ×
3
2 ×
2
0 ×
1
2 ×
  • , zakoupeno v Deratizaceshop.cz

    Doporučuje produkt

    50 %

    Bohuzel produkt nesnaseji kocky. Ultrazvukove impulzy jim silne vadi. Musela jsem ho odstranit z provozu.

  • , zakoupeno v Chovatelské potřeby Brno

    Doporučuje produkt

    100 %

    Koupila jsem na doporučení známých, dlouho se mi nedařilo jej sehnat, jediný tento e-shop jej okamžitě dodal.
    V činnosti je zatím krátce /asi týden/, přesto se zdá, že od myšek v domě je pokoj.

  • Nedoporučuje produkt

    20 %
    • bohužel vůbec nefunguje, myši se procházejí dál v garáži,
    • škoda peněz .

    produkt k ničemu

  • , zakoupeno v Chovatelské potřeby Brno

    50 %
    • Zatím nemám vše ověřeno, ale na mouchy nepůsobí

    Podle popisu se zdál být nejlepší.

  • , zakoupeno v Harmony shop

    Nedoporučuje produkt

    10 %
    • nevím
    • co výrobce uvádí za funkce, kterými má výrobek disponovat, ty nějak nefungují. Na místo příjemného posezení bez much se nestačíme pomalu ohánět a i všechna ta havěť je stále v domě.

    Nefunguje to

{"Oblíbené kategorie":[["Lisovací technika","https://lisovaci-technika.heureka.cz/"],["Šperkovnice","https://sperkovnice.heureka.cz/"],["Majonézy","https://majonezy-tatarske-omacky-dresingy.heureka.cz/"],["Sprchové hlavice","https://sprchove-hlavice.heureka.cz/"],["Šťouchadla na brambory","https://stouchadla-brambory.heureka.cz/"],["Robotické vysavače iRobot","https://roboticke-vysavace.heureka.cz/f:26410:34825957/"],["Kapsičky pro psy junior","https://krmivo-psy.heureka.cz/f:16118:23957615;35765:44260567/"],["Skládací kola","https://jizdni-kola.heureka.cz/f:4271:106935/"],["Zahradní houpačky","https://houpacky.heureka.cz/f:29268:1/"],["Pánské zelené kalhoty","https://panske-klasicke-kalhoty.heureka.cz/f:20514:1430883/"]],"Vybrané značky":[["Lapače a odpuzovače Siren7","https://odpuzovace-zvirat.heureka.cz/f:11570:41945759/"],["Lapače a odpuzovače Befree","https://odpuzovace-zvirat.heureka.cz/f:11570:21074175/"],["Lapače a odpuzovače ZC Jindřichův Hradec","https://odpuzovace-zvirat.heureka.cz/f:11570:25933056/"],["Lapače a odpuzovače Reproplast","https://odpuzovace-zvirat.heureka.cz/f:11570:42098312/"],["Lapače a odpuzovače Orava","https://odpuzovace-zvirat.heureka.cz/f:11570:558970/"]],"Jak vybrat nejlépe":[["Jak vybrat autopotahy?","https://autopotahy.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-autopotahy/"],["Jak vybrat badmintonový set?","https://badmintonove-sety.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-badmintonovy-set/"],["Jak vybrat krokoměr?","https://krokomery.heureka.cz/poradna/jak-vybrat-krokomer/"]],"Vybrané produkty":[["Apple mxly2zm/a Lightning - USB 2.0 1m originální, Lightning na USB 2.0, 1m","https://usb-kabely.heureka.cz/apple-mxly2zm-a-lightning-usb-2_0-1m-originalni-lightning-na-usb-2_0-1m/"],["OKI 44289103 originální","https://zapekaci-jednotky.heureka.cz/oki-44289103-originalni_6/"],["Pyrex Skleněná zapékací mísa s víkem 4,1 l","https://pecici-formy.heureka.cz/pyrex-sklenena-zapekaci-misa-s-vikem-4_1-l/"],["Lauben Vacuum Sealer 60SB","https://svarecky-folii.heureka.cz/lauben-vacuum-sealer-60sb/"],["Proteco 51.14-TE-1200-PR","https://vysavace.heureka.cz/proteco-51_14-te-1200-pr/"],["ŠKODA Octavia II. 04 Ofuky","https://tuning-karoserie.heureka.cz/skoda-octavia-ii-04-ofuky/"],["MadMax PWR MFA-332","https://trhacky-a-haky.heureka.cz/madmax-pwr-mfa-332/"]],"Doporučujeme":[["Apple iPhone 15","https://mobilni-telefony.heureka.cz/f:26540:51662741/"],["Parfémy","https://parfemy.heureka.cz/"],["Bazény","https://bazeny.heureka.cz/"],["PlayStation 5","https://herni-konzole.heureka.cz/playstation-5/"],["Lego","https://lego.heureka.cz/"],["Zahrada","https://zahrada.heureka.cz/"],["Nábytek","https://nabytek.heureka.cz/"],["Oblečení a móda","https://moda.heureka.cz/"]]}