Nejnovější recenze ze sekce Lapače a odpuzovače
Produkt používáme týden a vůbec žádný komár se nechytil. V pokoji máme komárů mnoho a ruší celou noc. Ani žádný jiný hmyz se nechytil.
rychlá instalace
- je kvalitně proveden
- nesplňuje parametry v popisu
Dosah detektoru pohybu při maximálním nastavení citlivosti rozhodně není 8 m, ale maximálně 5 m. O účinnosti na odpuzování koček nejsem zatím přesvědčen. Odpuzovače používám krátce a kočky kolem občas projdou. Možná ne tak často, jako dřív.
- Výrobek pracuje tak, jak bylo uvedeno v nabídce a v souladu s mou představou.
- Nevím o ní.
Výrobek vůbec nefunguje...
- dobrá konstrukce, lehký
- opravdu funguje a odpuzuje komáry
- funguje
- Pro výměnu baterie musím demontovat celý přístroj
Budu čekat, jestli se nyní kuna objeví. Po cca půl roce budu buď spokojený, nebo ne
Je potřeba dát silnější provázek nebo lanko a ideálně vrutem prošroubovat křídla k tělu. Jinak zatím plaší ostatní fógly výborně :)
Zatím to máme krátkou dobu,ale vypadá přístroj dobře.
Sprej splnil mé očekávání přesně podle recenzí. Použil jsem jej na likvidaci vosího hnízda, které si vosy postavily pod odvětrávanou fasádou domu. Vosy vnikaly do hnízda pouze malými otvory mezi deskami, což komplikovalo přístup. Z metrové vzdálenosti jsem aplikoval první dávku spreje a následně jsem provedl cílený postřik přímo do otvorů, kterými vosy prolézaly.
Výsledek byl okamžitý – vosy doslova padaly k zemi jako mouchy, a do dvou minut byl zásah dokončen. Tento produkt mohu vřele doporučit, protože jeho účinnost byla naprosto zřetelná. Je však třeba si dát pozor, zejména pokud máte domácí mazlíčky, například psy, jelikož se jedná o silnou chemii.
NEMÁ CHYBU
SUPER
Imitace plácačky, tak pro zlobivé malé děti.
- Hezký
- Zatím jsem nic nechytil
- Hlučnost
- Asi jen pro velké myšky.
- Cena , rychlost dodaní.
- Kvalitní produkt za rozumnou cenu.
Odpovídá mým představám