Nejnovější recenze ze sekce Lapače a odpuzovače
- pěkný a moderní vzhled
- možnost napájení přes nabíječku k mobilu nebo powerbanku
- lapač má malou spotřebu energie
- celkem tichý provoz
- lapač není moc účinný
Výrobek nesplnil moje očekávání. Občas sice něco odloví - mouchy, mušky, malé můry, komáry, ale není to moc účinné. V letošním suchém a teplém létě je u nás zvýšený výskyt komárů, na které spíše zabírají chemické spreje a odpuzovače do zásuvky s chemickou náplní, které používám velmi nerad. Problém s komáry jsem lapačem nevyřešil, jak jsem si představoval. Zkoušel jsem lapač umístit v různých místnostech a v různé výšce od země, ale efekt není moc velký. Z těchto důvodů bych proto svým známým tento lapač na komáry nedoporučil, asi by mě potom neměli rádi. Ostatním doporučuji si udělat vlastní zkušenost. Domnívám se ale, že by lapač mohl pravděpodobně v komoře odchytávat moly napadající potraviny. To ale ještě nemám vyzkoušeno.
Zatím plašič funguje tak , že si pes klidně lehne vedle něj a relaxuje.
- zničil ty potvory dokonale
- Nejlepší lapač vos. Žluzá barva je přitahuje.
S elektronickým plašičem jsem spokojená. Vzhledem k velikosti zahrady jsem již zakoupila druhý přístroj.
- JE ÚČINNÝ
- NENÍ K SEHNÁNÍ V OBCHODECH
Výborné, dlouhá výdrž
- použit jako prevence, krátká doba použití
- Poměrně účinné, lze zcela instalovat pod úroveň terénu, není tedy problém při sečení
- výborně funguje
nefunguje
- Za šera a v noci funguje výborně
- Kraťoučký kabel který stěží dosáhne ze stolu na zem
- Při čištění není přístup k lištám které by chtělo omést
Na noc by nebylo špátné mít možnost snížit intenzitu ale to je se zářivkama obtížně proveditelné
A ano - jak mnozí zjistili tento druh lapače venku ve dne fungovat nebude protože 18w zářivka sluníčku konkurovat nedokáže.
Komárům nijak zvlášť nevadilo...
- zatim nemám
- nemám
Hasičák na vosy a sršně doporučuji, je to opravdu skvělá věc.
Funguje jak má
Bez chyby
- Za 3 noci a ani jeden komar, primarne chudaci mury.
- Ok
Jsem spokojen, přístroj nainstalován a pracuje k mé spokojenosti.
Zobrazuji 321 - 340 ze 500 recenzí « Předchozí 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Další »