Nejnovější recenze ze sekce Lapače a odpuzovače
- pouze na malé myši
- Skvele funguje. Má kombi program a zatím žádné kočky a hovinka. Uvidím co kuny.
- Žádná
Super a ještě v akci za půlku.
- opravdu tichý
- dobrá cena
- ok.
- Pokud na zahradě nemáte kunu, tak je určitě výborný. Hezký design, tichý.
- asi plaší, ale ještě jsem nezjistil co
- kuně absolutně nevadí
Před měsícem jsem byl jsem na návštěvě u rodičů a kuna mi během 2 hodin stačila, překousnout hadičku brzdového systému a mnoho nejrůznějších kabelů. Auto muselo být odtaženo a oprava mě stále 23 000,-. Asi týden po opravě jsem se byl opět na krátké návštěvě u rodičů. tentokrát vybaven přístrojem "Vyplašto", navíc jsem po opravě automobilu, vše pod kapotou vyčistil savem a nastříkal speciálním sprejem, navíc jsem podle rad umístil pod kapotu 3 ks Wc bloku (prý to odpuzuje kuny, hlavně ten levandulový). Stačila krátká návštěva cca 15 minut a auto bylo opět nepojízdné. Opět hadička brzdového systému, a ostatních kabelů už jenom pár. Za 15 minut toho více nestihla. Opět odtah, na cenu opravy zatím čekám.
- Zatím funguje
- Na chalupě super
- Rušivé tony které jsou nepřijemné pro všechny
- vykapali všetci škodcovia v skleníku - hlavne bzdochy
- naprosto identický se živým ptákem
- koupila jsem ho kvůli tomu,že se mi na parapetu usadil holub a nemínil zmizet.Pokálel co se dalo.Postavila jsem tam tohohle dravce párkrát jsem s ním zahýbala a zatím je klid.Ale musí se nějak na něco připevnit nemá stabilní základnu plánuji figuru tavnou pistolí připevnit na cihlu, je opravdu vysoký a nepřehlédnutelný,a možná ještě vlascem přivázat za krk k rámu okna.Asi by nepřežil prudký vítr.
- opravdu se v reálu shoduje s fotem
nemá
- designové provedení
- cena !
zatím nelze posoudit ... 48h po prvním použití přístrojku sedí pavouk 3m daleko od přístroje již dva dny
- Měli jsme problém s potkany a nyní máme klid.
Zatím nic
Funguje
Funguje
- Nevím, co zvuky na půdě způsobovalo, ale ustaly
- Snadné zapojení
- Splňuje co nabízí.
Po zapojení se již v noci neozýval hluk ze střechy. S kunami jsem nemluvil, už jsou pryč. Čekám až si soused přijde stěžovat, že se mu tam nastěhovaly.
nic moc účinost
Objednal jsem 4 kusy. Každý je trochu jíiný. 2 vypadají celkem slušně, citelně vybrují a pískají zřetelně. 2 vypadají tak nějak aušusově a asi moc neplaší.
- funguje
- Fungují spokojenost
Zobrazuji 81 - 100 ze 500 recenzí « Předchozí 1...3 4 [ 5 ] 6 7...25 Další »